Кандидатът за народен представител от коалиция “Продължаваме Промяната-Демократична България” Надежда Бачева обсъди с граждани приоритетите на коалицията за развитието на област Враца на организирано от коалицията “Демократично кафе”, което бе и последното събитие от предизборната кампания на обединението в града.

“По традиция закриваме кампанията с “Демократично кафе”, където продължаваме да си говорим с хората за проблемите на  града и областта, за техните очаквания за бъдещ парламент и за това, колко много искат да се състави правителство и България да се превърне в страна, в която не властва корупцията на всяко ниво.

демократично кафене враца

Врачани имаха възможност да дискутират с кандидатите за народни представители от 6 МИР идеите на обединението за бъдещото управление на страната – антикорупционна политика, електронно управление, децентрализация и модернизация.

демократично кафене

“Тези срещи ни дават ценна обратна връзка за проблемите, с които гражданите на областта се сблъскват, както и техните идеи за развитието на Враца. Единодушни сме, че има как Враца да се превърне в икономически център на Северозапада и да бъде привлекателно място за живот на младите хора”, каза още Надежда Бачева.

демократично кафене

Съчетавайки полезното с приятното, присъединилите се към демократичното кафене си припомниха и как се гласува машинно на специалната демо машина за гласуване.

  пп дб враца

Гласувайте за “Продължаваме Промяната-Демократична България” с №12 машинно и с преференция 106 за Надежда Бачева!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.