На провелото се през миналите дни предизборно събрание на “Има такъв народ” в село Софрониево, кметицата Демира Димитрова е казала пред съселяни, че вече е член на партията, твърдят присъствали на събитието източници на “Зов нюз”.

Ако това е вярно, то Димитрова буквално “надбяга” по политическо номадство новият кмет на Ракево Юрий Кацарски, който засега се е ограничил само с ДПС и ГЕРБ.

Припомняме, че Демира Димитрова е била издигана от ГЕРБ, НФСБ, и ако нашият източник я е цитирал точно, сега и “Има такъв народ” я е добавил в активите си.

Името на Димитрова нашумя след ареста на нейния син и след като хора от Софрониево се оплакаха в редакцията на “Зов нюз” за нанесен жесток побой над тях от част от кметското семейство.

След публикуваните материали последваха предупреждения към екипа на медията да спре да пише за случващото се около кмета на Софрониево.

Стигна се до там, че дори политици и кметове на други населени места направиха опит за “леко предупреждение” към журналистите.

Ако “Има такъв народ” се обгражда с повече хора, които “предупреждават” журналисти да не пишат по актуалните на деня теми и бият обикновени граждани, осмелили се да попитат за работа, е повече от ясно какво управление ни чака.

Оставиха за постоянно в ареста Денис Димитров

Кметски син сипе заплахи: “Ще ви изселя от Софрониево и баща ти ще умре!” (ВИДЕО)