Волен Сидеров “дискретно” призова и лидера на ВМРО Красимир Каракачанов да подаде оставка като вицепремиер. Припомняме, че вчера това направи лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Ето какво написа Сидеров:

“Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, защото изказването му бе недопустимо. Аз давам и сега дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да започнем на чисто. Да направим нещо патриотично на чисто. Защото и двамата не издържаха теста.

За да решим дали можем да бъдем някакъв патриотичен блок, който да започне на чисто. Какво значи на чисто – да поставим приоритети и и да видим дали можем да ги постигнем. Защото да се въртиш във властта само заради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя достатъчно и затова им предлагам да се съберем и да обсъдим подобен въпрос.

Това не е ултиматум. Това е приятелско предложение, което да го върне към разума. Защото смятам, че те и двамата изгубиха връзката с реалността. Правих вече няколко предупреждения – защото се занимаваме с лифтове, дискотеки, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат – добре, ако ли не – зле за тях”.