Премиерното заглавие на Драматично-куклен театър-Враца „Гимнастика за бременни” се завърна от първото си турне в област Враца.

Творбата по текст на Здрава Каменова и режисьор Петринел Гочев беше изгледана в сряда /24 януари/ от 18.30 в Бяла Слатина, където публиката възнагради със заслужени овации изявите на Ива Кирова, Ина Георгиева, Росица Огнянова, Цветана Горкиева, Теодор Софрониев, Борислав Сарафанов, Калин Костадинов, Делчо Чолаков и гост-звездата от Народен театър „Иван Вазов“ Гергана Змийчарова, които представят в спектакъла историята на една необичайна група бъдещи майки и предизвикателствата на бъдещото родителство.

По-рано през деня врачанският театър зарадва и най-малките жители на Бяла Слатина с постановката “Една история с 2 мишки” от Жан дьо Лафонтен.

През месец февруари постановката „Гимнастика за бременни“ ще се играе и пред публика в Кнежа и Козлодуй.

Жителите на крайдунавския град ще имат възможността да гледат премиерния спектакъл на 20 февруари/вторник/ от 18.30 ч. в Дом на енергетика, а в Кнежа „Гимнастика за бременни“ ще зарадва почитателите на театралното изкуство на 28 февруари/сряда/ от 19 ч. в местното читалище.

Във Враца спектакълът ще се играе на 15.02 и 29.02 от 19 часа в камерна зала на ДКТ-Враца.

Билети можете да купите на билетна каса. Информация ще получите на телефони 092/623044 и 0878/884675.