От “Изправи се! Мутри вън!” се срещнаха със симпатизанти от с. Баница. На срещата присъстваха водачът на листата за област Враца – Андрей Вълчев и кандидатите за народни представители Мариела Стоянова и Габриела Тодорова.

Вълчев представи приоритетите на коалицията, чрез които Северозападният регион ще стане едно добро място за живот и развитие. И отбеляза, че:

“Един от най-големите проблеми, които създаде “системата”, е погубването на българското производство.”

На срещата присъстваха хора, които се занимават с животновъдство и веднага се съгласиха по въпроса:

“От държавата една стотинка не сме получили! Хората казват, че 10 лв. за кг кашкавал им е скъпо, а не знаят, че се пребиваме от работа от сутрин до вечер. Предпочитат да си вземат от магазина кашкавал на промоция за 5 лв, в който няма никакво мляко, но просто е по-евтин.”

“Държавата трябва да стимулира българското производство и да започнем отново да се храним с качествени български продукти. Северозападна България е прекрасен регион за всякаква продукция и ние от “Изправи се! Мутри вън!” ще стимулираме българското производство!” – категоричен бе Вълчев.

“Едно от нещата, които трябва да се направи за тази цел е да се инвестира в хората, които ще работят в тези сектори. За жалост досега държавата не инвестираше в хората.

Защо? Защото от това не може да се краде. Може да се краде от асфалта и от различни проекти, но не и от директната инвестиция в хората. В това число е и увеличаването на доходите – тази инвестиция отива директно в джоба на гражданите и няма как да се “пипне” от нея. Време е за промяна!”

Гласувайте за КП “Изправи се! Мутри вън!” с № 8 машинно и в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!