ОП“Паркинги и гаражи“-Враца уведомява,че от 13.12.2021 г. въвежда модул „Контрол“ на Автоматизираната система за управление на паркирането/АСУП/ в гр.Враца.
Това означава,че ще бъде засилен контрола и проверките на паркирали ППС в синя зона.
Съобщението от общинското дружество бе публикувано в групта “Враца-кажи на кмет и община”.
“Напомняме на нашите клиенти,че начините за заплащане на паркирането са чрез SMS на кратък номер 1392 и закупуване на електронен билет от служители на предприятието.И в двата случая предоставянето на коректен регистрационния номер на автомобила е задължение на клиента.Напомняме,че самия електронен билет не следва да се поставя на стъклото на автомобила,а той е за информация на клиента и фискален документ за плащане.
Уведомяваме Ви,че в кратък срок ще бъдат монтирани и въведени в експлоатация и трите броя паркомати за разплащане,а в началото на следващата година ще бъде въведен и втори SMS номер за разплащане във втора ценова зона/Болницата и бул.“Никола Войводов“/
При възникнали въпроси и проблеми се обръщайте към нашите служители за помощ и информация.Разчитаме на взаимно уважение ,за да можем да предложим една по-модерна и достъпна услуга.”, се казва още в съобщението.