Първият за България офис на политическа партия „Има такъв народ“ бе открит във Враца. Официалното му откриването се състоя тази сутрин.

Официални гости на събитието бяха заместник-председателят на партията „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и Виктория Василева, главен секретар. Освен тях присъстваха още Георги Георгиев, координатор на партията за Област Враца, Гергана Пепиева, координатор за Община Враца, Милчо Стефанов, Валери Алексиев, гости, граждани и симпатизанти.

„Събрали сме се днес съмишленици, хора с различен статус, различно образование, различна възраст, но с една единствена обща цел и тя е за благото и за доброто на България“, заяви Гергана Пепиева, координатор за Община Враца.

Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов благодари на всички, че са тук и изрази вълнението си по случай откриването на офиса.

Той заяви, че не случайно първият офис на партията е точно тук.

„Вие тук сте много инати, а ние имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме се захванали.“

„Надявам се всички тук да си свършим правилно работата и след изборите да се чувстваме победители. Да вкараме в затвора управляващите и да си оправим страната. Това е работата, с която сме се заели“, каза още той.

„Желая на всички да бъдете здрави, единни и подкрепящи се, да вярвате в това, което правите, защото ако вие не си вярвате, няма как да убедите останалите да ви повярват“, заяви Виктория Василева, главният секретар на партията.

Водосвет бе отслужен от отец Галин.