”През изминалите четири години поставихме основите на развитието на с. Войводово, а сега искаме доверието ви, за да продължим да градим.”

С тези думи започна срещата си с обществеността на с. Войводово Валя Берчева, кандидат за кмет на община Мизия.

На срещата присъстваха кандидатът за кмет на ГЕРБ за селото Цветелина Димитрова и кандидатите за общински съветници.

Валя Берчева благодари на хората от селото и бе категорична, че след четирите години на възстановяване и лишения, през които тя и нейният екип изплатиха наследения огромен дълг, предстои период на надграждане.

”Моята цел е да надградя постигнатото във всяко едно село от общината, защото Мизия заслужава да заеме своето достойно място на картата на България като зелена, развита и модерна европейска община.

С екипа ми облагородихме много райони, довършихме изцяло ремонта на една от главните пътни артерии – ул. “Георги Димитров”.

Подобрихме значително сметосъбирането и сметоизвозването, ремонтирахме помещенията в местното кметство, извършихме частичен ремонт на покрива, обособихме кухненски бокс и сложихме климатик в Дневния център в селото.

Дооборудвахме детската площадка с нови, атрактивни съоръжения за игра на открито.

Съвсем скоро предстои и стартът на подмяната на уличното осветление в града и селата.

Гробищният парк в село Войводово е включен в изпълнението на проект за Генерален план за управление на гробищните паркове в община Мизия.

Заложен е проект за реконструкция и подмяна на водопроводната мрежа на територията на цялото село”,

каза още кандидатът за кмет Валя Берчева.

Тя добави, че средствата, предназначени за благоустрояване, ще се разпределят пропорционално, според приетите планове за развитие на селищата в общината, като основният принцип, възприет и наложен през последните четири години е недопускане изоставането на нито едно населено място.

”Благодаря ви от сърце, че заедно пишем страници от съвременната история на нашата община!
Нека с увереност и обединени от каузата за Мизия да продължим да създаваме и реализираме нови възможности за града и селата“, призова Валя Берчева.

За кандидатите на ГЕРБ Мизия гласувайте с № 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!