Заместник-кметът на Община Враца Александър Владимиров даде официално началото на Трудовата борса в града. Форумът се организира от Младежки център –Враца, Агенция по заетостта, Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Сдружение „Нов път“ Хайредин и е насочен към безработни лица.
В приветствието си Владимиров благодари организаторите и бизнеса за подкрепата и партньорството и изрази надежда, че безработните лица ще имат възможността да намерят постоянна работа и да получат кариерно развитие.
Приветствие към присъстващите отправиха още: Смилен Вълов – Изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Виолета Андреева – Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Спаска Михайлова-председател на Сдружение „Нов път“ с. Хайредин.
Във форума взеха участие 16 работодатели от региона и фирми, предлагащи свободни работни места по черноморските ни курорти. По време на събитието бяха обявени 45 свободни работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, строителството, автомобилостроенето, шивашката промишленост, финанси и др.