Кметът на община Мизия Валя Берчева представи пред обществеността отчета си за управлението на община Мизия през мандат 2019 г.- 2023 г.
В рамките на отчета бяха представени подробно основните акценти и реализираните проекти в сферата на общински бюджет, инфраструктура, здравеопазване и социални дейности, образование, култура, спорт, екология, администрация и управление.
“Мизия има огромен потенциал за развитие, а нейното най-голямо богатство сте вие – хората, които с ежедневните си усилия и градивна критика искате градът и селата ни да продължат своето развитие и да се превърнат в привлекателно място за живот за млади и за стари.
През изминалите четири години с екипа ми изпълнихме редица значими проекти. В близките дни ще започне изпълнението на още два ключови проекта- за ремонт на уличната мрежа, както и за подмяна на уличното осветление на територията на цялата община.
През мандат 2019 г.- 2023 г. нашият общ дом не само се промени, но и направи уверена стъпка към постигане на нашата цел да се превърне в екологично чист град- пример за устойчиво развитие, град с развит туризъм и привлекателно място за инвеститори.”, каза кметът Валя Берчева при представянето на отчета си.
Отчетът за управлението на община Мизия през мандат 2019 г.-2023 г. е качен на началната страница на сайта на общината https://www.obshtinamizia.com/