Три зловещи катастрофи и едно убийство белязаха 2018 година в Белослатинско.

Място на пътя към Попица стана нарицателно за прокълната отсечка

след като в два поредни дни само на 100 метра отстояние станаха две зловещи катастрофи. В първата загинаха бременна жена и двете бебета в утробата й, както и 2-годишната й дъщеричка. На следващия ден също при катастрофа в дърво съвсем наблизо загинаха друга бременна жена и мъжът, с когото живеела на съпружески начала.

Трагичен бе и инцидентът в село Търнак.

10-годишната Сара беше блъсната от джип, зад чийто волан бил шофьор с 1.49 промила алкохол. Въпреки усилията, лекарите в Плевенската университетска болница не успяха да се преборят за живота на момиченцето, а водачът бе подведен под отговорност.

Последният зловещ сценарий се разигра във Враняк.

Пиян бивш затворник точно преди Коледа съсече с брадва 82-годишен свой съсед пред очите на неговата съпруга, която е с ампутирани долни крайници. Извергът заковал прозорците, за да не може тя да извика помощ и цели 2 чса тършувал в къщата, за да вземе всичките сппестявания на възрастното семейство. После сам се предал. Предстои да му бъде предявено обвинение.

*Това е само една история, която е значима за 2018 година според редакционния екип на „Зов нюз“. Ако имате различна версия или искате да разкажете друга такава история, напишете ни на news@zovnews.com.