Торино и Пашата ще пеят на благотворителния концерт „Заедно за Алекс“, които ще се проведе на 28-ми юли от 18:00 часа в Градската концертна зала във Враца.

Освен тях, участие в концерта ще вземат: Биляна, танцова школа „Нанков“, балет „Вива“, Хриси Пачалова, балет „Скай“, спортни танци „Харизма“, Брейк клуб MONSTRIBE, Художествена гимнастика, Теди и Наско, Катето, Криси и Ивон, ТС „Хемус“, ТС „Мездра“, ТГ „Темп“, Илиян Стойчев, Любо, Школа по акордеон на Цеца Стоянова, Моника Георгиева, Боян Николов, Габриел Байсъл.

Александър Андреев е от Враца и се нуждае от трансплантация на бъбрек, но необходимата сума е непосилна за семейството му.

Той и семейството му се борят с коварната болест от януари. Търсени са варианти за трансплантация в София, но са били неуспешни.

Заради честите пристъпи е подложен на всекидневна хемодиализа, заради която е прекъснал обучението си в Лесотехническия университет в София.

Шансът на Алекс да оздравее и отново да живее нормално, и да продължи образованието си е трансплантация на бъбрек в Турция. Донор ще стане неговата майка. А сумата, нужна за операцията, е 22 000 евро.

Входът за ученици е 10 лева, а за възрастни – 15.

Благотворителната инициатива се осъществява със съдействието на Община Враца.

Нека заедно помогнем на Алекс да оздравее!

За дарения: 

Банка ДСК гр. Враца

Александър Руменов Андреев

IBAN: BG80STSA93000027285720

BIC: STSABGGSF

GSM: 0878911295