“Вие чакате дете? Погледнете пак чертичките. Две са, нали? Ясно! Вдишайте, издишайте! Всичко тепърва започва. Досега сте карали малка, маневрена, симпатична спортна кола, а сега се налага да се научите да управлявате ТИР, автобус ИКАРУС, трактор или фадрома. Ще имате нужда от шофьорска книжка за това дълго 9-месечно пътуване. Не се тревожете, вие сте на правилното място, за да я получите! Добре дошли в нашия иновативен, супер профилиран, бърз, уникален, универсален курс “Гимнастика за бременни”!

Спектакълът „Гимнастика за бременни“ е най-новата постановка на Драматично-куклен театър Враца и обещава едно истинско забавление, добро настроение и неповторимо приключение през абсурдите и емоциите на бременността. Вдъхновена от реални сцени от живота пиесата е уникална комедия, в която предстои развитието на историята на една необичайна група бъдещи майки. Гответе се за изключителни моменти на смях и топлина, докато трупата ни представя уникална история за предизвикателствата на бъдещото родителство.

„Гимнастика за бременни“ е по текст на Здрава Каменова и под режисурата на Петринел Гочев. Сценографията и костюмите са дело на Надя Василева, а ролите се изпълняват от Ива Кирова, Ина Георгиева, Росица Огнянова, Цветана Горкиева, Гергана Змийчарова – гост, Теодор Софрониев, Борислав Сарафанов, Калин Костадинов и Делчо Чолаков.

Не пропускайте тази невероятна постановка, която ще ви развесели и ще ви накара да се влюбите в магията на новия живот!

Предпремиерата на „Гимнастика за бременни“ е на 21 декември /четвъртък/ в Камерна зала на ДКТ-Враца, а първата премиера е в читалище „Развитие“ на 22 декември /петък/. Представленията са с начален час 19 ч. Побързайте да си купите билети, защо бързо свършват!
Спектакълът се реализира със съдействието на „Тинчев 89“ ЕООД

Очакваме Ви!

Билети може да закупите на касата на театъра!!

Тел. 092/62-30-44 и 0878884675

Работно време:
Понеделник – от 14:00 до 19:00 ч.
Вторник до петък- от 10:00 ч. до 13:00 ч. и от 14:00 ч. до 19:00 ч.

Тел. на организатор 0878419895 – Генка Симеонова