Фестивалът „Музика в пещерата“ ще се проведе от 6 до 8 септември в пещера „Леденика“ сред величествената и атрактивна природа на Врачанския балкан.

Впечатляващата програмата на фестивала включва наситеност от музикални емоции, изразени както в класически, така и в акустични поп, рок, джаз и фолклорни изпълнения. За периода от 6 до 8 септември 2019г. ще се предложат на участниците разнообразни музикални жанрове, които в допълнение с удивителната природна гледка ще допринесат за създаването на невероятна атмосфера. Партньори в организацията на фестивала са Сдружение „Аз обичам Враца“ и „Симфониета“ – Враца.

Специални гости в програмата на „Музика в пещерата“ са едни от най-популярните и обичани музиканти: цигуларят Хари Ешкенази, Фолклорен квартет „Абагар“, група „Мери бойс бенд“ в ексклузивен акустичен формат, камерен оркестър „Drop Down Community“, Васил Петров, Маестро Максим Ешкенази, „Симфониета“ – Враца с диригент Христо Павлов и гост-солисти.

Билетите ще се продават от 19-ти август /понеделник/ на касата в градския билетен център до х-л „Хемус“. За резервации и организирани посещения – тел: 0896 718303.

Подробна информация за програмата и участниците в събитието: https://www.facebook.com/events/461394171084935/