Стане ли дума за шоколада на Mishelinda Chocolate, съпротивата е безсмислена. В този шеговит дух гостите на шоколатиера Михаела Кътева коментираха превъзходния вкус на шоколадовите изделия и дадоха отлична оценка на голямото разнообразие от вкусове, които се предлагат в шоколадовото ателие.

С Mishelinda Chocolate желанието за шоколад се превръща в незабравимо кулинарно преживяване – благодарение на “златните” ръце на Михаела, която твори всички сладки изкушения сама.

Създателката на ” Работилничка за шоколад” трупа опит при някои от най-добрите шоколатиери в Европа, а мечтата за собствено шоколадово ателие решава да реализира в родния си град Враца.

mishelinda chocolate

И нека бъде шоколад!

Шоколатиерът Михаела Кътева откри своята  “Работилничка за шоколад”със стилен коктейл

mishelinda chocolate

Бутиковото ателие, в което врачани и гостите на града вече могат да поръчат от уникалните шоколадови изделия на Mishelinda Chocolate, се намира на ул. Генерал Леонов 48.

В него всеки любител на шоколада ще намери ръчно изработени шедьоври от първокласни съставки и висококачествена шоколадова основа.

Любителите на шоколада ще могат да опитат от разнообразните изделия за всеки вкус: розов шоколад, невероятни бонбони с различни вкусове, торти, сладки, бисквити, кремове – цяла гама от сладки изкушения.

С повод или просто за удоволствие, можете да подарите премиум гастро изживяване за себе си и близките си – директно от майсторите на шоколада във Враца.

Mishelinda Chocolate ще се превърне в любимото ви място за шоколадови изкушения!

mishelinda chocolate

Екипът на “Зов нюз” пожелава успех на Mishelinda Chocolate, а за повече подробности и поръчки можете да посетите страницата на Mishelinda Chocolate във Фейсбук ТУК