Sensata Technologies обяви нови свободни работни позиции за своя завод в Ботевград.

От компанията търсят следните кадри:

  • Оператори (Производство)
  • Техници (Поддръжка)

Sensata осигурява и безплатен транспорт за интервю на живо за всички от Мездра и Враца, проявили интерес към възможността да работят за компанията. Организираният транспорт до Ботевград тръгва всеки вторник и четвъртък от автогара Враца в 08:30ч. и 12:30 ч., както и от Мездра – спирка “Читалище” , в 08:40ч. и 12:45 ч.

*Ръководството на Sensata взима най-строги мерки за опазване здравето и сигурността на работниците и служителите в борбата срещу COVID-19.  Хигиенните мерки включват пълна дезинфекция на автобусите, както и на цялата територия на завода- общи площи, съблекални,стол за хранене, индустриална дезинфекция. 

При интерес към свободните позиции, може да кандидатствате на следния линк:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZhLhjys6T0m3zpK8IB3CqwNaSqW12otKp83ax-gedUBURVFUUVRJTkI5U0hMNzFIUjROUkpKREdWUy4uhttps://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ZhLhjys6T0m3zpK8IB3CqwNaSqW12otKp83ax-gedUBURVFUUVRJTkI5U0hMNzFIUjROUkpKREdWUy4u

 

„Сенсата Технолоджис” е водещ производител и доставчик на високотемпературни сензори за автомобилната промишленост. Дружеството е част от международния холдинг Sensata Technologies – глобална производствено-технологична компания с предмет на дейност разработка, производство и продажба на сензори и системи за контрол.

Техническите решения, които фирмата предлага, намират широко приложение в автомобилната, самолетостроителната, корабостроителната, военната, тежкотоварната, ОВК, телекомуникационната индустрия и др. 

 

СЕБН