СДС-Враца внесе документи в ОИК за самостоятелно участие в Местни избори-2023.

На снимката Румен Петков и Ирина Иванов

“В деня на Вярата, Надеждата и Любовта, с мисъл за бъдещето на нашата община, с колегата общински съветник Румен Петков, подкрепени от хората, с които над 30 години отстояваме синята идея, регистрирахме СДС за самостоятелно участие в местните избори на 29 октомври 2023 г. в община Враца.

През 4-те години от мандата си като общински съветници от СДС, реализирахме предизборните си послания да изпълним с качество общинския съвет, да работим за развитие на образованието, културата, свободната стопанска инициатива и подобряване на средата на живот на нашите съграждани от общината.
Издигнахме законността и интересите на общността като основно условие за гласуването си в Общинския съвет. Отстояването на тази позиция не беше лесно, но трудностите не са основание да се откажем и удобно да затворим очите си. Останахме верни на това, което ви обещахме и хората, които ни подкрепиха.
Ще продължим да го правим и в следващия мандат с екип от професионалисти и общественици, с хора с идеи и ентусиазъм да отделят от времето и усилията си за бъдещето на Враца!
Очакваме отново вашето доверие и подкрепа.

Благодарим на тези, които вече я дадоха, оцениха усилията и повярваха във визията ни за развитие на общината.

Нашият изобр е Враца!”, каза областния председател на СДС – Враца Ирина Иванова след регистрацията в Общинската избирателна комисия.