„Трябва ясно да зададем посоката на развитие на България на тези избори – или продължаваме в посока увеличение на доходите, или се връщаме към стабилната бедност“. Това обяви във Враца Асен Василев по време на предизборна среща с членове и симпатизанти на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. В срещата участва и Христо Иванов. Тя бе водена от водача на листата за 6 МИР Враца Деница Симеонова. Тримата призоваха хората да излязат и да гласуват на 2 април, за да няма следващи избори и да се зададе посока на развитие на България. “Един глас в повече за нас означава да правим един компромис по-малко, за да има нормална държава“, обясниха те.

 

 

Асен Василев подчерта, че ние сме единствената страна в Европейския съюз, в която драматично се покачва индекса за неравенство в обществото. Това показва, че парите на държавата са отивали в определени фирми, а не за да се свърши нещо добро за хората. “Ако тези пари стигнат до всички фирми и граждани в страната, ще видим резултата“, увери той.

„В Северозападна България сме най-близо до Западна Европа географски, но сме най-далече от европейския живот“, сподели и Деница Симеонова, която представи кандидатите на обединението за Враца и изложи политиките, заложени в предизборната програма, които се отнасят към региона.

„Вярваме в доброто бъдеще на България. Тези хора са тук, защото знаят, че има нещо голямо и това е България. Искам да им благодаря“, каза Христо Иванов по отношение на кандидатите на коалицията във Враца и допълни: „Това е образът на обединението. То се основава върху общата вяра в бъдещето на страната, вярата, че можем да изберем този ръкав на кръстопътя пред България, за да можем да постигнем това бъдеще, за което всички мечтаем. Този път има кой да бутне големия камък и България да започне да се оправя. Ние можем да изграждаме бързо инфраструктура, можем да направим правителство, но трябва да е с първия мандат. Няма да правим компромиси с обещанията си”, подчерта Христо Иванов.

Последва дискусия, в която врачани зададоха важни въпроси за съдебната реформа, за липсата на инфраструктура, която те чакат от десетилетия, както и за нуждата от децентрализация, за да може малките общини да разполагат със свои бюджети и да решават най-належащите си проблеми.

Ако ви е омръзнало да слушате обещания, а искате някой реално да свърши полезна работа за обществото – гласувайте с №12.

Ако искате стабилно реформаторско правителство – гласувайте с №12.

Ако искате нормален европейски живот – гласувайте с №12.

Купуването и продаването на гласове е престъпление