„Резултатът от тези избори може да върне стабилността в държавата ни, да ни обедини и да ни помогне да се справим с хаоса, който Румен Радев и назначеното от него служебно правителство създадоха в държавата в последната половин година.“

Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова пред жители на селата Мраморен, Голямо Пещене и Оходен. Аврамова коментира, че 500-те млн лв. за нови избори можеха да бъдат вложени в развитие на регионите и тези пари да стигнат до хората.

„За всички нас е важно да има стабилно правителство. Вярвам, че и този път ще направите мъдрия и правилен избор и ще ни подкрепите с номер 32 в бюлетината за народни представители, защото ГЕРБ сме доказали, че можем да управляваме кризи. Листата на коалиция ГЕРБ-СДС е съставена от хора, които живеем във Враца и Врачанска област, добре балансирана е между опитни политици, експерти в различни сфери и млади хора, които участват в обществения живот“, заяви Аврамова.

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС д-р Владимир Христов, в качеството си на специалист по конституционно право коментира, че свободата е изчезнала.

„До преди година вярвах, че най-важната ни задача е да изградим добра инфраструктура, да разкрием нови работни места, да привлечем инвеститори, да осигурим транспорт до работните места за младите, а за по-възрастните – да се наслаждават на старините си. Оказа се, че не съм прав. Оказа се, че постиженията на демокрацията, които от 30 години имаме – свободата да говорим, свободата да пътуваме, свободата да общуваме, изчезнаха“, каза д-р Владимир Христов.

„Първо трябва да си върнем свободата и после да се върнем на пътя, по който Община Враца вървеше – да си оправим пътищата, да разкрием нови работа места. Това е правилният път“, заяви д-р Владимир Христов.

По време на срещите кандидатите за народни представители бяха придружени от кметовете от ГЕРБ – Тодор Тодоров – кмет на с. Голямо Пещене, Гергана Маркова – кмет на с. Мраморен, както и Тодор Тодоров – кмет на с. Оходен. ГЕРБ е партията на градежа. В Голямо Пещене хората се радват на изградения площад в центъра на селото. В Мраморен кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС разгледаха изграждащия се по ПУДООС парк и проекта по „Малки граждански инициативи“.

ЗА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-СДС ГЛАСУВАЙТЕ №32 МАШИННО И В БЮЛЕТИНАТА.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!