„За всички е видно, че община Враца се развива, а това се случва благодарение на съвместната ни работа. Важно е екипът на Калин Каменов да продължи да има подкрепа от правителството, за да се реализират повече проекти в населените места от общината.“

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова пред жители на Нефела и Кулата. Петя Аврамова, Калин Каменов и кандидатите за народни представители Малина Николова и Мирослав Комитски се срещнаха с жители на с. Нефела, кв. Кулата и работещи в предприятия в града.

Основната тема на разговорите бяха реализираните проекти в населните места през последните години. Петя Аврамова припомни, че само преди две семици с постановление на Министерски съвет на Враца са отпуснати още 1 млн. лв., които ще бъдат предназначени приоритетно за ремонт на улици в селата от общината.

Близо 53 млн. са отпуснатите допълнителни целеви средства за общините в област Враца за последните 4 години, като 13 от тях са за община Враца.

„Имах шанса да помагам на нашата област като министър на регионалното развитие и благоустройството. Освен ремонта на пътища от републиканска пътна мрежа, моята подкрепа за общините от областта е била да помагам за отпускането на допълнителни целеви средства за техни проекти“, каза Петя Аврамова.

Тя добави, че в началото на пролетта в областта ще стартира ремонта на над 100 км. от републиканската пътна мрежа, като част от тях са пътя Враца до Габаре през селата Върбица – Вировско – Тишевица – Горно Пещене и Враца – Паволче – Челопек, а близо 100 млн. лв. са инвестирани до момента в ремонт на държавни пътища в областта от 2017 г. до момента.

„Моят отбор е този на ГЕРБ и Петя Аврамова, всичко, което се случва във Враца е благодарение на тази подкрепа“, заяви Калин Каменов. „На местните избори преди 6 години на всички срещи говорехме само за дупки и пътища, сега е различно.

Взискателни сме към качеството на ремонтите, които правим. Вероятно в работа си допускаме и грешки, но полагаме усилия, за да се развива Враца. Най-лесно е да не правиш нищо, защото тогава не грешиш“, каза Калин Каменов.

По думите му част от средствата по последното постановление на Министерски съвет са предназначени за ремонт на ул. Георги Димитров в Нефела, а след като времето позволи ще започне и ремонт на пътя от края на Кулата до Околовръстното на Враца.

„Да бъдем разумни и на 4 април да изберем хора, които са показали, че могат да работят“, призова Петя Аврамова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!