Кандидатите за народни представители от “Изправи се! Мутри вън!” Емил Дойнов и Габриела Тодорова се ангажираха депутатите на коалицията в 46-то НС отново да внесат в парламента искането си за преизчисляване на всички пенсии на база 2018 г.

В Мездра хората ни се оплакаха от ниските пенсии, които получават. Много от тях не са получили увеличението от 5% от 1 юли.

“Миналата година пенсията ни беше 245 лв., от 1 януари я увеличиха на 300 лв., но сега от 1 юли не влизаме в критериите за увеличение. Тези критерии само управляващите си ги разбират. Как се живее с 300 лв., обаче едва ли разбират.

Цял живот работиш и голяма част от заплата ти отива за осигуровки, а после, ако изобщо доживееш до пенсия, се чудиш как да връзваш двата края, след като половината пари отидат за лекарства. Това ли заслужаваме и така ли се грижи държавата за нас и така ли живеят пенсионерите в другите държави?”

Основен приоритет на КП “Изправи се! Мутри вън!” е преизчисляване на пенсиите, така че пенсионерите да получават доходи за водене на достойни старини.

Уважението е една от основните морални ценности и ние отстояваме пенсионерите да получават полагаемото им ужавение от държавата!

Гласувайте за КП “Изправи се! Мутри вън!” с №8 машинно и в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!