Заместник – председателят на Общински съвет- Враца и областен председател на СДС –  адвокат Ирина Иванова отбеляза своя рожден ден и 24 май като дари заплатата си на съветник за реализацията на предстоящия през септември голям литературен форум във Враца, организиран от Регионална библиотека “Христо Ботев” .

На снимката: Ирина Иванова и директорът на Регионална библиотека “Христо Ботев” Силвия Павлова

Ирина Иванова е магистър по „Право“ и „История и география“. Има допълнителна квалификация в сферата на извънсъдебно решаване на спорове като „Медиатор – специализирани медиации“. Повече от 20 години работи като юрист на различни позиции. Основател на СНЦ “Обществен дарителски фонд за Враца“, СНЦ „Майчин център“.

Като общественик и приятел на книгите Ирина Иванова активно участва в организацията и реализацията на различни мероприятия, свързани с развитието на културата, читалищната дейност и историческата памет на област Враца. Като политик представлява традиционната десница.

 „Няма начин да няма начин. Така приемам всяко предизвикателство”, споделя Ирина Иванова и преди да се впусне в реализацията на поредната благородна кауза, допълва:

“Моят град, с неговите улици, къщи, площади, с прекрасния надвиснал над него Балкан и със своите малко чепати, вечно недоволни, за някои особени, но всъщност страхотни хора. Трябва да имаш очи да ги видиш, кръв да ги усетиш и сърце да ги разбереш. Само тук се чувствам у дома си.”

Екипът на “Зов нюз” честити рождения ден на Ирина Иванова и й пожелава здраве и успехи! Нека никога не се уморяваш да вършиш добро в името на нашия любим град Враца. Защитавай все така пламенно каузите, свързани с развитието и положителните промени в нашия град!  Гради, твори и се наслаждавай на живота със същия устрем и финес! 

На снимката: Ирина Иванова и народният представител Мартин Харизанов