Обменете идеи и обсъдете бъдещето на България “На кафе с Продължаваме промяната и Демократична България” и кандидатите на обединението във Враца. Срещата е в четвъртък (30 март) от 10:00ч. до 16:00ч. , а мястото е при бившето кино (бул. Никола Войводов).

В централната част на града, в специално обособена зона гражданите могат да се срещнат в непринудена обстановка с кандидат-депутатите от врачанската листа на “Продължаваме промяната и Демократична България”, и да говорят с тях на чаша безплатно ароматно кафе, капучино или чай.

По този начин диалогът с избирателите е пряк и искрен, и дава възможност за непосредствено общуване по темите, които вълнуват жителите.

“Целта ни е да сме по-близо до хората и да чуем какви са техните проблеми и идеи за развитието на областта.”, коментира кандидатът за народен представител от листата на Враца Надежда Бачева.

“Демократичното кафе” включва богати възможности за запознаване на избирателите с приоритетите на ” Продължаваме промяната и Демократична България” и идеите на обединението за бъдещото управление на страната – антикорупционна политика, електронно управление, реформи и модернизация.

На място ще имате възможност да поговорите и дискутирате с кандидатите на ПП-ДБ по всички теми, които ви вълнуват за Враца и цялата област. Ще можете да обсъдите и обмените идеи как заедно да направим областта ни по-просперираща, защото ИМА КАК.

На място ще можете да си припомните и как се гласува машинно, на специалната демо машина за гласуване и то докато пиете кафе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.