Все още не е ясно дали е излязъл от тоалетната…

Поводът за срамната случка е въпрос от страна на Георги Георгиев от БОЕЦ, касаещ  масови уволнения от временните областни управители.

До този момент от Областната администрация във Видин са уволнени 4 души, които работят като експерти и служители.

Направихме опит да се свържем с Огнян Асенов Михайлов, временно изпълняващ длъжността областен управител на Видин,

но попаднахме на неговата секретарка, която също е била свидетел на срамната случка.

Тя не уточни къде се намира в момента г-н Михайлов, но при въпрос на репортер на медията ни, защо има масови уволнения ни обясни по какъв регламент медиите имат право да задават въпроси…

Има списък с хора за уволнения и списък с хора за назначения

Това казаха за “Зов нюз” потърпевши от “подмяната” на служебното правителство на Радев.

Уволнените от Областна администрация Видин не са получили предупреждение и са освободени без едномесечно предизвестие, разбра “Зов нюз”.

Случаят стана известен благодарение на Георги Георгиев от “БОЕЦ”,  който днес се е опитал да разговаря с агента от ДС, оглавяващ Видинската администрация. 

“ДНЕС влязох при обласния управител на Видин – Огнян Асенов. Да го питам за бруталните, масови и незаконни чистки и уволнения през последните дни. БОЕЦ сме заляти със сигнали за уволнения и то на хора, които не са партийно обвързани – служителни и експерти на средно и ниско ниво в администратицията – стотици случаи за последните дни. Радев превзема държавната администрация през служебния кабинет по сталински! Директно го попитах – защо и на какво основание го прави без дори да се е срещал с тях, без да ги познава дори. Това са живи хора, не може по този начин да съсипваш човешки съдби и животи изпълнявайки мръсни поръчки.
И пак познайте какво се случи….
Областния управител на Видин Огнян Асенов, вместо да отговори на въпростите на БОЕЦ, да защити и аргументира своите решения и заповеди избяга и… се скри и заключи в тоалетната оставяйки ме в кабинета си!
ИЗБЯГА И СЕ ЗАКЛЮЧИ В КЕНЕФА, ХОРА!”, написа Георгиев в страницата на “БОЕЦ”.
Репортер на “Зов нюз” Разговаря с Георги Георгиев, който каза че на много места в страната има уволнени служители от областните администрации и отново без предупреждение.