През вчерашния ден пътните патрули са заловили трима пияни водачи, като един от тях А.Р. е шофирал с 2 промила алкохол. А.Р. е от с. Гложене и малко преди полунощ е бил спрян за проверка, кято установила, че той шофира своя автомобил „Мерцедес Атего“ под влиянието на алкохол. Мъжът отказал да даде кръв за лабораторен анализ. Съставен му е акт и е прибран да изтрезнява в ареста във Враца.

Още един пиян водач е арестуван вчера. Той е бил заловен да кара пиян в ранна утрин. Дрегерът отчел 1.26 промила. Пияният шофьор е И.Н. на 45 години от Враца. На него също му е съставен акт.

Към пиянската дружинка на арестуваните водачи се е присъединил още един техен “колега”. Той е на 51 години от Борованското село Добролево и е бил спипан да кара пиян преди 9 сутринта вчера.

Той също здраво е надигал чашката, защото и неговите промили са солидни. Дрегерът е отчел 1.46 промила алкохол в издишания въздух. В.К.  отказал да даде кръв за лабораторно изследване. Мъжът е арестуван за 24 часа. Образувано е бързо производство.