Наградиха победителите в два конкурса, организирани от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници – за най-красив коледен венец и най-интересно украсена врата на класна стая. Най-добрите бяха определени от комисия, съставена от учители и представители на Ученическия съвет към гимназията. Отличията връчи директора г-жа Татяна Василева.

Първо място в конкурса за най-красив коледен венец зае Мария Валентинов от V а клас. Втори останаха момичета от VIII в клас, които изработиха два красиви коледни венци. Трети в класацията е Теодор Николов от V а клас.

В конкурса за най-интересно украсена врата на класна стая бяха раздадени пет награди. 

На първо място се наредиха учениците от VII а клас, които определиха класната си стая за работилница на Дядо Коледа. Втората позиция заеха възпитаниците на IX а клас, а трети останаха VI б. Специалната награда на директора на училището получи XI д клас, а наградата на Ученическия съвет отиде при X в клас.

Госпожа Татяна Василева изказа специална благодарност към родителите, подпомогнали своите деца в изработването на коледната украса. Тя подчерта колко важен е примерът, който се дава на подрастващите за запазване и почитане на традициите, свързани с празниците. 

Благодарствени писма получиха също Училищното настоятелство и Обществения съвет за успешната съвместна работа през изминалата година. Грамоти за своята активна дейност при организирането на благотворителни кампании в навечерието на светлите празници получиха и членовете на Ученическия съвет.