Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и част от екипа на МГЕРБ-Враца направиха поредното добро дело и дариха 30 броя олекотени одеяла и спални комплекти за децата от детска градина “Славейче” в Криводол.

Дареното спално бельо е на фирма “Хоумтекс” – с високо качество и подходящ десен за малчуганите.

Много се радваме, че днес получаваме тези комплекти за децата.

Те са изключително необходими, тъй като ние не сме на делегиран бюджет и единствено разчитаме на средства от общината и дарители.

Благодарим на Мартин Харизанов, който вече за втори път прави дарение на нашата градина и се надявам, че ще продължи и занапред с добрите дела към нас”, каза Лилия Петрова, директор на детска градина “Славейче”.

Първото дарение за детската градина е направено през 2021г. и е чек от 1 000лв., който допринася за закупуването на нови легла.

Тогава примерът на Мартин Харизанов и сдружение “Благотворни приятели” е последван и от други дарители и средствата за чаканите от години нови легла са събрани.

Надявам се и сега да сме добрият пример. Винаги съм казвал, че доброто е заразно и съм изключително щастлив, че моят пример и този на членовете на Сдружението е последван и от други добротворци.

С “Благотворни приятели” сме дарявали и за детските градини в селата Ракево, Галатин, Лесура, Пудрия и Краводер, които също се намират в община Криводол.

Вярвам, че всички ние трябва да допринасяме за това децата в областта да бъдат възпитавани и обучавани в добри условия.

Тук е мястото да припомня, че по време на управлението на ГЕРБ образованието бе един от основните приоритети, а всеки един от нас даваше и продължава да дава своя личен принос за децата на област Враца.

Време е България отново да бъде стабилна. Да има отговорно управление с мисъл за бъдещите поколения”, каза още Мартин Харизанов.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №2 машинно и в бюлетината и за Мартин Харизанов с преференция 102. Купуването и продаването на гласове е престъпление!