Предприемачът и кандидат за депутат д-р Мартин Харизанов проведе мотивационна среща с младежи от Враца.

“Днес с 20 млади хора от Враца проведохме мотивационна среща.

Разказах им за моя личен и професионален път до момента. Споделих, че няма лесни стъпки към успеха, но когато човек има дългосрочни цели и упорито работи за тях, със сигурност ще постигне желания успех. Дискусията беше ползотворна за всички нас.

Всеки един от участниците сподели своето виждане за това какво трябва да се промени в България и региона ни, както и какво би ги задържало да живеят тук. Обсъдихме и техните проблеми и предизвикателства, както и възможните решения.

 

Не пропуснахме да поговорим и за мечтите им, както и в какви професионални сфери искат да се развиват.

Заедно достигнахме до извода, че е важно да даваме пример с работата си, да бъдем активни в различни обществени дейности и инициативи, и да привличаме все повече млади хора, които искат област Враца да се развива, както и да бъдат част от нейното развитие.

Говорихме за това колко е важна правилната мотивация и решихме тези срещи да са ежемесечни, като каним на тях различни мотивационни лектори, които да дават стимул на младите хора да се развиват. Мотивиращо беше и за мен да бъда сред будните, интелигентни и амбицирани млади хора на Враца! Сигурен съм, че ще успеете да постигнете мечтите си и ще се радвам, ако ги реализирате тук – в нашия град! От сърце ви благодаря за днешната ползотворна среща!“, сподели Мартин Харизанов за “Зов нюз”

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.