Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов обедини над 350 пенсионери от Враца, като организира първата по рода си среща с представители на различни пенсионерски клубове в Клисурския манастир, а след това заедно посетиха гр. Вършец.

“През времето, прекарано с тях, имах възможност да чуя гласа им и да разбера какво ги вълнува. Говорихме на много теми, но основните бяха техният начин на живот, както и условията за достъп до здравни грижи и до културния, социален и обществен живот в областта.

Обсъдихме състоянието на пенсионерските клубове и какво още трябва да се подобри и надгради.

Обсъдихме и поредната манипулация на политическия спекулант Асен Василев, който твърди, че НОИ се опитват да откраднат 100 милиона лева от българските пенсионери.

Убеден съм, че решението за осъвременяване на пенсиите по чл. 100 от Кодекса за социално осигуряване в размер на 11 % ще бъде изпълнено .

За разлика от ПП-ДБ, които неколкократно се обявиха против подкрепа за пенсионерите по различни поводи, ние от ГЕРБ-СДС винаги сме поставяли възрастните хора като приоритет.

Това ще продължи и занапред, защото те са хората, които със своя опит и мъдрост продължават да ни учат на различни добродетели.

И ако ПП забравят, то ние от ГЕРБ-СДС знаем, че две неща определят развитото общество – отношението към възрастните и това към децата.”,

каза Мартин Харизанов и допълни, че повече от пет години, заедно с кмета Калин Каменов и МГЕРБ – Враца активно работят с пенсионерските клубове, като влагат личен труд и средства, за да имат възможност пенсионерите да водят активен социален, културен и обществен живот.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 и с преференция 102 за Мартин Харизанов. Купуването и продаването на гласове е престъпление