Младите хора са най-ценният ресурс на България. Всеки един от нас преследва своите мечти и цели, и всички ние искаме да живеем в сигурна и стабилна държава, в която няма пречки пред развитието на младите.

Едва ли има човек, който да не знае легендата за хан Кубрат, неговите синове и снопа пръчки. Когато пръчките били в сноп, никой от синовете му не успял да го пречупи.

Но когато разпръснали пръчките, много лесно се чупели една по една. По същия начин и ние младите можем да постигнем много повече и да бъдем по-силни, ако не се делим.

Само заедно и обединени можем да направим страната ни такава, каквато си я представяме в нашите мечти.
Моята кауза е да разкрия красотата и потенциала на област Враца пред младите хора, да им дам пример и вяра в собствените им възможности.

Да им вдъхна увереност, че именно от нас зависи развитието и просперитета на областта и на страната ни.

Нека заедно да работим за доброто на страната ни и за развитието на населените места, в които живеем.
Моите инициативи не биха могли да се осъществят успешно без подкрепата на силния експертен екип от опитни политици на ГЕРБ-СДС, които бяха ценен коректив и съветник по времето ми на народен представител в 48-то народно събрание.

За това призовавам всеки млад човек, който обича страната си и родния си край да бъде активен на тези избори и да подкрепи силния отбор на ГЕРБ-СДС!

С№2 и преференция 102 За Стабилна България отново!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.