Добротворецът Мартин Харизанов е шампион по преференции.

За него са гласували над 3202 души от област Враца и с това са заявили желанието си точно той да ги представлява в 48-то Народно събрание.

Припомняме, че младият мъж успя заедно със своите колеги от сдружение “Врачанофили” да приобщи бизнесмени, общественици и граждани към каузата за ремонт на родилното отделение на болницата във Враца и от години се занимава с дарителство.

“Доброто победи!
Благодаря от цялото си сърце на тези над 3000 души, които гласуваха преференциално за мен!
Благодаря на всички жители от област Враца, които отново се довериха на ГЕРБ-СДС .

За мен е огромна чест и отговорност да представлявам хората от моя роден град и цялата област в 48-то Народно събрание.

Стотиците срещи, които проведох с всички вас, показаха как трябва да се развива област Враца и какви са нашите общи приоритети.

Днес съм още по-мотивиран да продължа с добрите каузи и да работя за правилните и ефективни решения в полза на областта.

Моят ангажимент винаги е бил и ще бъде град Враца и областта. Знам, че ни предстои много работа и че ще се сблъскаме с редица предизвикателства. Убеден съм обаче, че заедно ще успеем да преминем през кризите!”, написа Мартин Харизанов в профила си във Фейсбук”

Мартин Харизанов е предприемач, областен координатор на МГЕРБ – Враца и общински организационен секретар на ПП ГЕРБ – Враца. Председател е на Алумни клуб „Финанси 2013“ за Северозападна България на Стопанска академия „Д.А.Ценов“- Свищов. Роден е през 1990 г. във Враца. Има магистърска степен от  Стопанска академия „Д. А Ценов“ – Свищов, в специалности „Финансов мениджмънт“ и „Финансово управление на публичния сектор“. Доктор по икономика с тема на дисертация „Финансово осигуряване за развитието на Северозападния район и планиране“. Има професионален опит в банкови институции и частни компании. Председател на сдружение „Врачанофили“ и член на УС на Сдружение „Благотворни приятели“. Активен общественик, който участва и подпомага в редица благотворителни инициативи. Работи за развитието на младите хора в Северозападна България. Семеен, с две деца.