Кметът на община Козлодуй Маринела Николова спечели първо място в категорията „Проекти и инвестиции“, в раздел „малка община“ в конкурса „Кмет на месеца”, организиран от националната медия Kmeta.bg.
„Изключително съм щастлива, че бях номинира именно в тази категория и че хората са оценили направеното от нас. Това значи много за мен. Благодаря на всички граждани, които са гласували за Козлодуй”, сподели Маринела Николова.
Община Козлодуй се състезаваше срещу общините Болярово и Чирпан.
Тази година бюджетът нa Община Козлодуй е насочен към подобряване на инфраструктурата, околната среда, социалните услуги, младежките дейности, спорта, бита и традициите на населението. Подобряване на сигурността на гражданите, грижа за пенсионерите и хората от неравностойно положение. В бюджета са заложени средства за асфалтиране на пътната мрежа; за облагородяване и изграждане на детски и спортни площадки в жилищните квартали и населените места и много други. Община Козлодуй участва в проекти и за внедряване на енергийна ефективност в детските градини по населените места.
Община Козлодуй благодари на всички, които дадоха своя глас за Маринела Николова в оспорваното състезание за кмет на месеца.