При голям интерес се проведоха срещите на независимия кандидат за кмет на община Роман Любомир Лалов с жителите на с. Радовене и с. Хубавене.

Жителите и на двете села изразиха своето недоволство от застоя в селата и пасивността на общинската власт по отношение на развитието на селата в община Роман.

любомир лалов радовене

“Радовене щеше да изглежда по друг начин, ако бе работено съвестно и качествено през тези два мандата за развитието на селото. В момента се асфалтира една улица в Радовене.

Асфалтът се полага по такъв начин, че съм сигурен, че още в началото на зимата тази улица ще има проблем с настилката.

И наистина съм изумен от факта как два мандата общинската администрация бездейства и точно по време на избори започват да се кърпят дупки и да се правят ремонти.

Важно е това да се прави планирано и дългосрочно, а не в края на мандата, преди предстоящия вот.”, сподели пред жителите на с. Радовене Любомир Лалов.

Пред пълна зала в село Хубавене независимият кандидат за кмет на община Роман, подкрепен от ПП ГЕРБ и ИТН, представи своите управленски приоритети и дискутира с жителите на селото какви са предизвикателствата и възможностите за развитие на Хубавене.

Пред жителите на с. Хубавене Любомир Лалов сподели, че ще работи за развитието и благоустройството на селото.

Лалов каза още, че ще разчита на разумния избор на хората от Хубавене, за да могат заедно да започнат новия етап от развитието на селото – с добра инфраструктура, приветлива околна среда, разнообразни културни дейности и добри условия за живот за млади и стари.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!