Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, кандидати за народни представители на коалицията, представители на МГЕРБ и общински съветници се срещнаха с жителите на селата Три кладенци, Девене и Вировско.

Жителите и на трите села изразиха недоволството си от всичко случващо се в страната през последните две години, а тревогата на хората в пенсия расте от стремителния ръст на инфлацията и чувствителното увеличение на цените на почти всички стоки и услуги. 

Кметът на Три кладенци припомни, че всичко направено-пътища, площади и паркове, е свършено при  управлението на Борисов.

“Дойде една “Промяна”, която не остави нищо след себе. Пътят Деривол – Чирен- Девене -Три кладенци е пример как не се случва нищо в държавата след управлението на ГЕРБ. Спряха финансирането на всички ремонти”, заяви по време на срещата председателят на ОбС – Враца Владимир Христов.

В село Три кладенци, заедно с кмета Светлан Симеонов, кандидатите посетиха хората от пенсионерския клуб, които споделиха, че тук – в селата проблемите са най-осезаеми.

Кметът носи на гърба си трудностите на местната власт, когато няма редовно правителство, когато държавата е пропаднала в безвремие. Затова заедно с общинските съветници Владимир Христов и Светослав Арнаудов Ви призоваваме – гласувайте с номер 2 на 2 април. Само ГЕРБ – СДС може да направи кабинет и да върне стабилността в държавата”, посочи водачът на листата Красен Кръстев. 

“Защото имаме опита и Вашето доверие и защото представяме реални решения и истински антикризисни мерки, за да можем да изпълним всички наши обещания”, допълни още Кръстев.

В село Девене, при срещата си с жителите, кандидатите за народни представители, заедно с кмета Николай Мицов и общинския съветник Димитър Динков напомниха на жителите, че техният глас е изключително важен и поеха ангажимент за провеждането на регулярни открити приемни. “Така ще сме близо до проблемите Ви и заедно да ги разрешаваме”, обобщи Красен Кръстев.

Срещите на кандидатите за народни представители в населените места от община Враца продължиха и в село Вировско.

Жителите на врачанското село изказаха негодувание за спрените ремонти на улици и пътища.

През 2021 г., по времето на управлението на кабинета Борисов 3,  в програмата на АПИ е включен за неотложен ремонт републикански път Враца – Горно Пещене – Тишевица – Вировско – Върбица – Габаре. Финансиране е осигурено, но месеци преди да започнат ремонтните дейности, те са спрени от служебното правителство.

“Така  безотговорността на служебната власт остави без път хората от петте населени места и без свързаност двете големи общини в областта  – Враца и Бяла Слатина.

Развитие – нула, подкрепа за хората от държавата – нула”, каза водачът на листата Красен Кръстев. По време на срещата с жителите на селото, заедно с кандидатите бяха общинският съветник Тонка Милева и представители на младежката структура на ГЕРБ – Враца.

Кандидатът за народен представител Мартин Харизанов отбеляза пред жителите, че за да се спре безумието в държавата и младите хора да остават и да се реализират в България, е необходима силна подкрепа.

“Ние-младите сме спойката, която черпи от опита на нашите доказани политици, за да продължим с работата си развитието на страната”, допълни още кандидатът под номер 2 в листата Мартин Харизанов.

С подкрепата, което ни дават хората, сме още по-сигурни, че ще бъде съставено правителство на  ГЕРБ – СДС, което да възстанови държавата след кризите. Да върнем стабилността в България – това е нашата обща цел”, завърши  Красен Кръстев. 

Кандидатите за народни представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов засадиха в парка на селото дърво от сорт Магнолия, което да напомня за дадените и изпълнените обещания.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №2 машинно и в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!