Най-голямата конференция за всички маркетолози, предприемачи, специалисти по електронна търговия и SEO се завръща тази есен!

След успеха на предишната конференция организаторите на Online Advertising конференция отново събират общността на най-изявените представители на маркетинга и бизнеса, за да обменят опит, ценни казуси и полезни инструменти.

Сега организаторите планират да надхвърлят този брой и на 27 октомври Sofia Tech Park ще събере изключително силна общност, която да обмени опит, ноу-хау и полезни инструменти за бизнеса.

Едни от най-популярните имена от гилдията вече са потвърдили участието си във форума. Сред тях са:

  • Геннадий Воробьов (Netpeak Bulgaria)
  • Димитър Димитров (Inbound.bg)
  • Стефан Чорбанов (Stenik)
  • Марин Агандeров (TalentMedia),
  • Димитър Димитров (Stenik) 

Ще има презентации в 3 паралелни направления (SEO, Електронна търговия, Бизнес и Дигитални технологии).

В допълнение към интересните лекции в 3- те направления, ще има възможност за networking с над 500 експерти от целеви маркетингови и бизнес сектори, както и подаръци от спонсорите на конференцията.

Не пропускайте най-доброто дигитално събитие тази есен! Със специалния промо код “zovnewscom” ще получите 10% отстъпка за всички категории билети.

Не пропускайте най-доброто дигитално събитие тази есен! Заявете присъствието си, като последвате линка сега — https://netpeak.me/DBJ8dD