За трета поредна година врачани ще посрещнат July Morning на хижа “Вестител”. Събитието се организира от Огнена група „FireLab“ – Враца и ще започне в 18:00 часа на 30.06.2022 г. , с продължителност до 01.07.2022 г. ,06:00 часа.

Организаторите споделят, че Джулаят е самобитен за България поради естеството на неговото възникване, като не се наблюдава в други страни в Европа и по света.

Той е традиция в България, свързана с хипи движението за посрещане на изгрева на 1 юли. Символичното посрещане на изгрева е осмисляно като посрещане на ново начало и очакване на по-добро бъдеще от участниците. В по-широк смисъл това е просто начало на лятото.

Тази година събитието ще протече в доста по-голям формат.

Богатата програма включва TheБаце Hunt, спортни дейности, лятно кино под звездите, караоке вечер, концерт, рок групи, огнено шоу, посрещане на първоюлското слънце и други активности.

Партньори на събитието са:

Община Враца, Младежки център – Враца, Балкан Софтуер Студио, OpenVratsa, Бира България, Кино Метропол, Интеракт клуб – Враца, ФЕРИТ-ВРАЦА ЕООД, ЧЕХПЛАСТ ООД и ПИЦ към ОСНВ – Враца.”

За повече информация посетете Facebook събитието:

https://www.facebook.com/events/527125135625293/?ref=newsfeed