Кандидатът за кмет на община Мездра от ГЕРБ Мирослав Захариев, заедно с кандидати за общински съветници от ГЕРБ се срещнаха с търговци на дребно на пазарите в Зверино и в Мездра.

Реконструкцията на пазара и справяне с проблема с бездомните кучета бяха основните въпроси, които търговците от града и района повдигнаха на срещата със Захариев.

“Тези две теми са залегнали в програмата ми за мандат 2019-2023 и се ангажирам да работя за изпълнението им”, увери ги Мирослав Захариев.

Конкретни стъпки и източници на финансиране за тези две искания посочиха и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ Яна Нинова, Тихомир Илчев, Венцислав Горанов, Галя Конова и Иван Иванов. Те категорично заявиха, че с решенията си в общинския съвет ще подкрепят всяка инициатива свързана с подобряване на бизнес средата.

Привличането на инвеститор за завод “Марколана” поискаха пък жителите на село Зверино. “Осигуряването на работни места е ключово както за Зверино, така и за цялата община. Това може да стане само с осигуряване на добри условия за правене на бизнес тук”, каза Мирослав Захариев.

“Аз съм бизнесмен и работодател и добре разбирам, че активните хора можем да задържим в общината само, ако те имат работа и достойно заплащане. Това е и един от основните ни приоритети, за които ще работим през следващите 4 години”, допълни той.

“Ако ми гласувате доверие и стана кмет на Зверино, заедно с г-н Захариев ще работим за приличане на нов инвеститор за завода в селото”,

увери ги и Стоян Петров, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Зверино. Село Зверино има и свои кандидати за общински съветници, в лицето на Венета Петрова и Иван Иванов, които ще защитават всички каузи свързани с дефилето.

Да извадят Мездра от застоя и да работят за добруването на Северозапада се ангажираха кандидатите на ГЕРБ. Захариев увери, че има подкрепата на правителството и заедно ще постигнат бързи резултати и позитивна промяна на община Мездра.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!