Празникът “Есен с песен” събра десетки в подкрепа на кандидата Силвия Христова

Първия по рода си празник на есента инициира кандидатът за кмет от ГЕРБ в Чирен Силвия Христова. Песните на Юри Крумов и представителен танцов ансамбъл “Мездра” съживиха българския дух във врачанското село. Юнашки тиган придаде колоритност на събитието, а в парка се извиха кръшни български хора.

Силвия Христова благодари за огромната подкрепа и подчерта, че заедно с жителите ще превърнат този празник в традиция.

“Чирен е моето родно село и аз ще отдам цялата си енергия то да стане пример за добро управление в непрекъснат диалог с хората”, заяви кандидатът за кмет от ГЕРБ.

Калин Каменов изтъкна, че с подкрепата на жителите, Чирен ще има своя достоен кмет в лицето на Силвия Христова. “Кметът трябва да е благороден, широкоскроен, да се раздава и никога да не дели хората. В нейно лице ще имате човек, който ще бъде Ваш приятел, обединител, който ще сплотява и ще дава надежда. Силвия Христова ще бъде кмет на всички жители в Чирен и ще работи за позитивното му развитие”, категоричен беше Каменов.

“Бъдещето е във Вашите ръце! Разчитам на Вашата мъдрост и разум! Подкрепете я – защото го заслужавате!”, допълни още Калин Каменов.

Силна подкрепа към кандидата на ГЕРБ Силвия Христова изразиха също народният представител Красен Кръстев, кандидатите за кметове на кметства Теодора Игнатова, Теменужка Илиева, Николай Мицов и Тихомир Тошев, както и кандидатите за общински съветници Сашка Александрова, д-р Иво Ралчовски, д-р Владимир Христов, д-р Наташка Велчовска, Нина Дакева, Вероника Ценова, Петя Долапчиева, Александър Владимиров, Момчил Калистратов, Мартин Стойчевски, Димитър Алексиев, Гроздан Темнишки, Димитър Върганов, Мариана Петкова, Тонка Милева, Лора Младенова и  Владимир Тодоров.

Всички те заявиха увереността си, че на 29 октомври село Чирен ще отвори нова страница в историята си – с избор номер 7 за Силвия Христова.

 

Кандидатът за кмет, кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници можете да подкрепите с номер 7 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!