Тази вечер в градската концертна зала във Враца се проведе номинационното събрание на общинската структура на ГЕРБ.

Без колебание, присъстващите близо 230 делегати подкрепиха номинацията на Калин Каменов за кмет на Враца. Припомняме, че Каменов бе избран за кмет на Враца през 2015 г. след балотаж със станалия скандално известен заради проектите Воден цикъл и Леденика- туризъм без сезони бивш кмет на общината Николай Иванов.

На изборите през 2019 г. Каменов победи безапелационно кандидата на БСП и подкрепен от ДПС Момчил Младенов, като над 72% от гласувалите дадоха своето доверие на настоящия кмет.

През двата си мандата като кмет Калин Каменов промени облика на областния град. Той и неговият екип имат наистина знакови успехи – успяха да измъкнат от финансовия колапс общинското предприятие “Тролейбусен транспорт,” като подмениха старите тролеи с нови и осигуриха електробуси. Бе завършен и проектът “Воден цикъл”. Враца стана привлекателно място за инвеститори и започна да се превръща в туристическа дестинация.

“Ще продължа да се боря за развитието на Враца!
На провелото се събрание на местната структура на ГЕРБ над 200 членове подкрепиха моята кандидатура за трети мандат като кмет на Враца!
През последните години се справихме с много предизвикателства. Вярвам, че със силен екип от общински съветници и кметове на кметства, не само ще продължим започнатото, но и ще го надградим.
Аз няма да се откажа от това Враца да продължи своето развитие! Благодаря за подкрепата!”, с тези думи Калин Каменов се обърна към членовете на ГЕРБ.

На събранието бяха направени и номинациите за кметове на селата в общината, както и за кандидатите за общински съветници на ППГЕРБ-Враца.