Кметът на Враца Калин Каменов и кандидатите за общински съветници проведоха поредица от инициативи за облагородяване на междублоковите пространства. Новобоядисани и приветливи са три детски площадки в града. Почистено и облагородено е и пространството около новата детска площадка в кв. “Медковец”.

“Хората се грижат за своето пространство там, където има задружни съседи”, коментира Калин Каменов.

Това е поредната акция в рамките на месец, която Каменов, заедно с младежите и общинските съветници на ГЕРБ инициират, а в тях се включват и жителите.

            “Който следи работата ни знае, че го правим редовно. Стана хубаво. Дано сме дали добър пример”, каза Калин Каменов.

Той подчерта, че за последните осем години са положени много усилия за подобряване на градската среда и апелира тя да се опазва.

“Най-важното е Враца да се променя. БКС да работи по-добре, но и ние да се грижим повече за местата, където растат децата ни”, категоричен беше Каменов.

На чиста и облагородена площадка се радват живеещите на бул. “Демокрация” в града, а инициативата на кандидатите на ГЕРБ беше подкрепена от десетки доброволци.

Кметът Калин Каменов отново подчерта, че от всеки един от нас зависи как ще изглежда пространството около блока, в който живее.

Кандидатът за кмет и листата с общински съветници можете да подкрепите с номер 7 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!