След като кандидатът за кмет на БСП Момчил Младенов от капиталист стана социалист и обеща безплатни детски градини, здравеопазване и обществен транспорт, (въпреки че подобни решения не зависят пряко от него), врачани поискаха да разберат, дали той предлага безплатни неща и в своите търговски обекти.

Припомняме, че Младенов е собственик на много магазини и в този смисъл, любопитно е да се разбере, колко безплатни неща е предлагал в тях през годините?

Или и той, като повечето политици, ще бъде изключително щедър само при харченето на публични средства?

Врачани питат още дали не е редно малкото бизнесмени, подкрепящи Младенов да се концентрират върху това, как да повишат доходите на своите работници, а не чрез вялата политическа програмка на БСП да хвърлят в очите им обещания за безплатен обяд?
Хората коментират, че е много по-добре  да имат добро възнаграждение на своя труд и сами да решават за какво да харчат своите пари, вместо да чакат подаяние  от политиците.

Заради раздаването на “безплатните екстри”, Младенов стана и обект на шеги, като попадна във фокуса на вниманието на дами от Враца.

Администраторката на най-голямата врачанска група “Враца, кажи на кмет и община” Цветелина Кръстева, пък отправи апел към Младенов, като синтезирано предаде исканията на част от врачанки.

Жените на Враца излязоха с някои скромни искания, които бяха синтезирани така:

  1. Да не забравяте нас жените и да има за всички нонстоп безплатен масаж, фризьор, педикюр, маникюр и козметик.

2.  Да се включи и безплатен шопинг по магазините към първото искане.

3. Безплатен ток.

4. Безплатна вода.

5. Безплатни нови коли и безплатно гориво към тях.

Предстои да разберем дали  г-н Младенов ще обърне внимание на нежната половина от града, и дали ще удовлетвори напълно логичните и необходими искания.