„Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във Враца.

На откриването пристигна и председателят на коалицията Мая Манолова.

Листата за Врачански регион се състои от 10 кандидати за народни представители.

Водач е Андрей Вълчев.

„На чело имам огромната чест да съм аз, Андрей Вълчев. За тези от вас, които не ме познават, юрист на 43-годишна възраст.“

На втора позиция е Мариела Стоянова. Трети в листата е Владимир Попов. След него са Емил Дойнов и Ирена Митова.

Йоана Кръстева е на шеста позиция.

„Тя е лекар и е доказателство, че младите хора работят и търсят перспектива да останат в България“, заяви Вълчев.

„Аз съм лекар със специалност гастроентерология и втора магистратура здравен мениджмънт. Имам две прекрасни деца. Участвам в тези избори, защото искам промяна. Искам да остана в нашия край, да отгледам децата си тук и да виждам перспектива за тях.“

Ивелина Йорданова е седма в листата. Тя е доказателство, че българското земеделие има развитие в нашите домове и стопанства.

„Призовавам хората да излязат да гласуват. Време е за промяна.“

Габриела Тодорова е на осма позиция.

„Аз също искам да призова хората да излязат да гласуват. Промяната е възможна, но за да бъде затвърдена ние трябва да изразим гласа и позицията си.“

Петър Лазаров е девети в листата. Десети е Ивайло Събков.

Мая Манолова заяви, че за пореден път през последните месеци е във Враца.

„Сега се опитах да си спомня колко пъти вече съм идвала да подкрепям различни важни каузи. Сигурна съм, че ще бъде много по-лесно след като направим мнозинство в парламента, мнозинство на промяната и излъчим правителство на промяната“, каза още тя.

Според нея е крайно време да настъпи промяна.

„Реформата в здравната система е един от нашите главни приоритети.

Освен статута на болниците като търговски дружества, трябва да се направят и много други неща, защото формалното премахване на статута няма да реши проблемите в здравеопазването.

Ние имаме нашите ангажименти към Северозапада и решението, което предлагаме е създаване на „Фонд за Северозапада“, който да е поне 500 млн. лева ежегодно и, от който да се финансират най-необходимите проекти.

Нужни са добри и почтени хора, които да желаят промяната в България и аз съм сигурна, че листата на „Изправи се! Мутри вън!“ се състои точно от такива хора. Те са почтени, образовани, квалифицирани, уважавани и аз наистина се гордея, че листата във Враца изглежда точно по този начин.

Сигурна съм, че ние ще удвоим, дори на места очаквам и да утроим резултатите си. Има нужда от промяна. Чу се и в изказванията преди мен, чух го и от хората във Враца. И тази промяна, че се случи, когато партиите на протеста – „Изправи се! Мутри вън!“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“, направят 121 депутати. Аз съм сигурна, че това ще се случи, но не и без помощта на Враца“, категорична бе Манолова.

По стара българска традиция с хляб и сол Мая Манолова символично „преряза“ лентата и откри офиса на коалицията във Враца.

След откриването на кампанията част от врачанските кандидат-депутати от „Изправи се! Мутри вън!“ и председателят Мая Манолова се срещнаха с жители на квартал „Дъбника“. Те обсъдиха искането за повишаване на доходите, преизчисляването на пенсиите и увеличаването на първоначалната помощ за първо и второ дете.

За „Изправи се! Мутри вън!“ гласувайте с номер 8 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!