Иван Иванов- кандидат за народен представител от БСП

Иван Иванов е роден през 1980 г. в град Враца. Семеен с две деца. Завършил бизнес администрация, работил 10 г в СДОТО-МВР, 10 години в Държавен резерв и военновременни запаси в момента мениджър в частна фирма. Общински съветник в ОбС-Враца, парламентарен сътрудник в 44-то Народно събрание, председател на БСП Враца и отявлен русофил. Председател на НД Русофили Враца.

Г-н Иванов какви са основните проблеми на хората в областта и приоритетите за на БСП за България за Област Враца?

Основен проблем на Северозападна България и в частност област Враца е бедността, безработицата и демографската катастрофа.

Запазва се негативната тенденция Северозападният регион да създава най-нисък брутен вътрешен продукт, съответно и доходите на хората са най-ниските.

Същевременно се задълбочават демографските проблеми и диспропорциите в териториалното разпределение на населението. Обезлюдяват се малките населени места.

Хората в трудоспособна възраст търсят работа в други региони и чужбина. Смятам, че голяма част от тези проблеми могат да се решат чрез подобряване на инфраструктурата, с което да се даде възможност на предприемачите да развиват бизнес с висока добавена стойност.

Много важно е изграждането на добра връзка между населените места в област Враца. Проблемът с достъпа до медицинска помощ ще решим като възстановим болничното лечение и спешната медицинска помощ в общините, където ги закриха.

Здравето не е търговия, а достъпа до безплатно здравеопазване е наш приоритет. Битовата престъпност е масово явление във всички региони в България.

Наш приоритет е да наложим допълнително полицейско присъствие в малките населени места. Имаме нужда от още един университет , за да успеем да привлечем млади хора и да осигурим на бизнеса качествените кадри от ,които той има нужда.

Връзката между образование и бизнес показва вярната посока на пътя, по който трябва да се върви.

От изключително значение е да запазим българските деца от джендър -идеологията в училището. Като един баща на две деца, като християнин и българин категорично не приемам тази неморална и дори извратена пропаганда ,която ни се налага за трети пол и родител 1 и 2.

Аз съм баща и ще остана такъв, не нещо трето. Ставаме свидетели как ГЕРБ,ПП И ДБ любезно неглижират фундаменталните различия между новата „толерантност във възпитанието на нашите деца“ и нашите истински български морални устои .

Същата тази толерантност демонстрират и чрез подкрепата си за изпращане на оръжия за Украйна ,което директно ни въвлича във война.

Ние от БСП за България сме против войната. Ние искаме мир.

Не искаме синове ни да бъдат на фронта . Достатъчно грешки допускаха и допускат и сме убедени ,че в това сложно време е дошъл момента всички ние, българите, помнещи и бранещи своите ценности и морал да въстанем срещу това като излезем и гласуваме.

Според Вас ще има ли редовно правителство България след тези избори?

Редовно правителство не мога да кажа дали ще има, но със сигурност знам че трябва. Народът ни прекалено много време е положен с наведена глава и воден на колене от хора ,които не мислят за него ,а само затова да бъдат първа политическа сила. Време е да се прояви национална отговорност от всички, а не само от БСП, защото от липсата на правителство губи единствено народа.

Защо БСП ,а не новите леви формации и малките партии ?

Първо нито са нови, нито са леви. Кои са новите или левите ? Мая Манолова ли, която е отявлен защитник на джендърите и Истанбулската конвенция и която беше избрана за омбудсман от Борисов, чрез неговите депутати, пардон – пионки в Парламента.

АБВ ли са новите и левите, които бяха коалиционни партньори с ГЕРБ, а Калфин въведе пенсионната реформа и увеличи възрастта и стажа за пенсиониране.

Същата тази реформа срещу, която сега протестира цяла Франция.

БСП извоюва увеличение на пенсиите, майчинските, безплатните учебници, помощи за семейства и бизнеса да не изброявам всичко или най общо казано близо 23 млрд лева за социални разходи – прецедент, извоюван от БСП. Всичко това са доходи за хората. Ето това е лява, автентична политика.

Спомнете си как живяхме преди. Всяко дете имаше достъп до лекар и зъболекар в училище, хората живееха спокойно ,защото имаше работа за всички.

Не се избиваха по улиците за парче хляб пълен с неизвестни Е та. Храната беше евтина и чиста, имаше домашно производство ,имаше морал, ценности и спокойствие.

Тези нови новоизлюпени псевдо леви партии няма да влязат в този парламент ,но са създадени за да разбият лявото пространство в България и да отнемат подкрепата от автентичната лява социална партия БСП. Ще си позволя да обобщя за тези партии – ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ една мисъл на Маргарет Тачер.

“Като изляза от политиката ще започна бизнес. Той ще се казва „наеми си гръбнак“. Те предадоха националния ни интерес и превиха гръбнака на народа ни за собствена угода.

Нека да не им позволим да прекършат и духа ни и на 2 ри да подкрепим единствената партия, която доказа и показа, че е партия от народа и за народа, а тя е само една – БСП.

Българите сме победители и нека гласуваме като такива с номер 1

Купуването и продаването на гласове е престъпление!