СДС-Враца влиза в Местни избори 2023г. със силна листа от професионалисти и уважавани общественици.
“Дълг и отговорност е да поведа листата за общински съветници на СДС, партията която промени България, заедно с екип от достойни и реализирани в професионален и обществен план хора, със собствена визия за развитието на Враца.”, каза лидерът на сините Ирина Иванова и допълни, че СДС винаги е бил десният избор на свободните хора.
“През 4-те години от мандата си като общински съветници от СДС, с колегата Румен Петков се ръководехме в работата си от законността и интересите на общността като основно условие за гласуването си в Общинския съвет. Ще продължим да го правим и в следващия мандат.
Кандидатите за общински съветници от СДС-Враца и кандидатът за кмет на кметство Паволче, са професионалисти и уважавани общественици. Хора с идеи, капацитет и ентусиазъм да работят за бъдещето на Враца – солидна експертна и политическа алтернатива на това, което мнозина се опитват да представят за дясно и прогресивно на предстоящите избори.
В листата ни има доказани професионалисти от редица сфери на обществения живот – предприемачи, юристи, инженери, лекари, земеделски производители, младежки работници.
Това, което обединява всички ярки личности в синия отбор на СДС-Враца е фактът, че тези хора милеят за родния си град и са готови да отделят от времето и усилията си за бъдещето на Враца!
Благодарим на тези от вас, които толкова години ни гласуват доверие – вие оценявате усилията ни и вярвате във визията ни за развитие на общината.
Нашият общ избор е Враца!”, каза още Ирина Иванова.