Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова и кандидатите за народни представители д-р Владимир Христов и Галин Снежанов се срещнаха и поговориха с жителите на врачанските села Веслец, Горно Пещене и Вировско.
По време на срещите стана ясно, че хората са притеснени от галопиращите цени на хранителните продукти, от новите цени на тока, от хаоса и нестабилността в държавата.

Собственици на магазини споделиха, че е непосилно за тях плащането на тока при тези цени и нямат друг избор, освен да затворят. Служебното правителство, за съжаление, блокира държавата.

„Налице са два провалени служебни кабинета и два провалени парламента с партии, които не знаят, не могат и ги е страх да управляват. Това струва на данъкоплатците половин милиард лева.
Популистките изказвания и красивите обещания са куха пропаганда. Този път не трябва да правим експерименти, защото утре потърпевши ще сме всички ние“, коментираха Петя Аврамова и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС.

„На 14 ноември трябва да направим избор както за парламент, така и за президент. Държавата ни има нужда от стабилност и справяне с кризата. Президентът трябва да е обединител на нацията. Радев вдигна юмрук и начерта разделителни линии“,

изтъкнаха още кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС.

Жителите на трите населени места споделиха с Петя Аврамова и кандидатите за народни представители, че ще изберат стабилността и градежа и на 14 ноември ще подкрепят коалиция ГЕРБ-СДС с номер 32 в бюлетината за народни представители и кандидатите проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева с номер 15 в бюлетината за президент и вицепрезидент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!