Плевенската филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ни пренасят в СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА на 29 септември

Хилда Казасян отново ще гостува в Драматично-куклен театър Враца с вълнуващ концерт-спектакъл!

Запазете си датата – 29 септември, четвъртък, от 19:00 часа.

При предишното си посещение Хилда Казасян плени публиката с прекрасната, леко носталгична и вълшебна програма с българската филмова музика.

На 29 септември, тя придружена от Теодосий Спасов и Васил Петров отново ще излязат на сцената на Театъра, но този път с новият си проект – СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА.

Този концерт-спектакъл ни пренася с музика към очаровали ни и вълнували през годините любими кино ленти. Публиката ще чуе теми от знакови продукции, като “Имало едно време в Америка”, “Кръстникът”, “Убий Бил”, “Кабаре”, “Флашданс”, “Хубава жена”, филмите на Чарли Чаплин и много други. Всички те са с изцяло нов аранжимент, сътворен от Христо Йоцов.

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров са и едни от най-добрите джазови музиканти в България – Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов, Димитър Карамфилов. Мултимедията, която допълва атмосферата на всяко представление е специално дело на Васил Каркеланов.

А ето и личнотпо обръщение на Хилда:

“Ето наближава 29 септември, когато ще гостуваме при вас във Враца. Помня предишният ни концерт там с българската филмова музика, колко фантастично изживяване беше, а публиката – толкова близка, сърдечна и разбираща. Сега, ви чакаме със СВЕТОВНАТА ФИЛМОВА МУЗИКА – най-новата ни програма и ви обещавам, че ще ви хареса не по-малко от предния път. “