Младежката структура на ГЕРБ Враца отбеляза националния празник с инициатива, в която бяха подарени патриотичен вестник и трибагреник на жителите в цялата врачанска област.
Празничното издание носи името “Аз съм Българин” и включва исторически разкази и статии за българските революционери и опълченци, както и малко познати факти за времето, когато България е воювала за своята свобода. В цялата област младежите раздадоха десет хиляди броя вестници и пет хиляди трибагреници.
“Наш дълг е да съхраняваме и уважаваме българската история. Да работим неуморно за стабилна и просперираща България. Да бъдем достойни българи и с отговорност да създаваме по- добро и сигурно бъдеще за нашите деца. Това е посланието на младежи ГЕРБ към всички жители на област Враца в днешния празничен ден.”, заяви областният координатор на МГЕРБ Мартин Харизанов.
МГЕРБ се включиха в тържественото отбелязване на националния празник и поднесоха венци и цветя в знак на признателност пред загиналите за свободата на България!