Днешният ден ще е богат на футболни емоции. Любимият “Ботев” (Враца) е домакин на на ЦСКА-София. Атмосферните условия предполагат тежък мач, но пожелаваме успех на нашите момчета!

Последните седмици бяха доста динамични за “Ботев” (Враца), след като старши треньорът Сашо Ангелов подаде оставка и бе заменен от Тони Здравков, който днес ще направи повторен дебют на поста. Очаква се да има много хора на стадиона – именно такава подкрепа е нужна на момчетата!

“Ако очаквате спектакъл – останете си у дома пред телевизорите. Ако искате да гледате футболна битка и да подкрепите момчетата – очакваме ви на стадион “Христо Ботев”, заяви треньорът на Тони Здравков преди мача.

В състава на “Ботев” няма контузени, всички са на линия. Така на терена вероятно Костов ще бъде на вратата, а защитният вал ще е съставен от Васев, Миланов, Иванов и Керчев. Гаджев и Михайлов ще са опорните халфове, а Вълчев ще бъде с по-атакуващи функции в средата на терена. Атанасов и Генов ще оперират по крилата, а атаката ще бъде водена от Домовчийски.

Главен съдия на мача е Никола Попов, с помощници Мартин Венев и Георги Минев. Делегат на БФС е Димитър Велинов, а работата на реферите зорко ще наблюдава Атанас Бозев.

Срещата е от 15:00 ч., заповядайте на стадиона!