В изложението участие ще вземат над 100 търговци и занаятчии

Традиционният есенен панаир във Враца ще бъде открит с концерт на легендарния глас на Deep Purple и Rainbow – Джо Търнър.

Музикалният спектакъл на фронтмена и рок-група „Ахат“ ще се проведе на 14 септември от 20:00 часа на панаирната сцена пред стадион „Христо Ботев.
В 133-то издание на панаира се включват над 100 търговци, занаятчии и фермери от цялата страна. Сред новите предложения са производители на био телешко месо и конски деликатеси.

На изложението ще бъде обособена занаятчийска зона, в която участие ще вземат майстори от Враца и от Дунавската задруга.

Посетителите на есенния панаир ще имат възможността да си закупят дървени съдове, рисувана коприна, бъчви и буренца, както и носии с фолклорни мотиви.

Специално участие във форума ще вземат и представители на руски гастроном, както и търговци на екзотичен тайландски сладолед.

За най-малките жители на Враца са предвидени много атракциони и забавления.

За първия учебен ден програмата на традиционния панаир предвижда концерт на талантливата изпълнителка и текстописец – Белослава.
Началото е от 19:30 часа, на сцената пред стадиона.

Културната програма продължава с уникален концерт на „Виво Монтана“, който ще се проведе на 16 септември, отново от 19:30 часа.

На 17 септември участие в панаирната програма ще вземе поп-рок групата „Мери Бойс Бенд“.

133-то издание на Врачанския есенен панаир ще бъде закрито с концерт на „българския Франк Синатра“ – Васил Петров и талантливите музиканти от Симфониета Враца.
Музикалният спектакъл ще се състои на 18 септември, от 19:30 часа.

С цел спазването на противоепидемичните мерки:

🔴Ще бъдат осигурени диспенсъри за дезинфекция;
🔴Еднопосочно движение;
🔴Спазване на необходимата дистанция на бирариите и местата за хранене;
🔴Извършване на регулярни проверки за спазването на противоепидемичните мерки както от страна на търговците, така и на посетителите на панаира.