Повече от пет години Мартин Харизанов се грижи за възрастните хора от Враца, като подпомага дейността на пенсионерските клубове, за да имат по-добри условия за социален живот и разнообразни културни дейности.

Във вчерашния ден Харизанов стана кръстник и на пенсионерски клуб “Романтика” – с. Згориград.

 

„Винаги съм се ръководил от максимата, че две неща определят нивото на едно развито гражданско общество – отношението към възрастните и това към децата.

За това моите кампании в по-голямата си част са насочени именно към тези две групи от нашето общество.

Важно е в пенсионерските клубове да не липсва нищо, защото те са мястото за срещи, разговори и празненства на възрастните хора от област Враца. Това са средищата, които поддържат пенсионерите енергични и надявам се-ги правят щастливи.

Освен необходимата техника и средства за организиране на техните празници (последната дарителска акция беше за всички клубове по случай 8-ми март), част от членовете на пенсионерски клубове ще присъстват на уникалния концерт – 75 години ансамбъл Мездра- „Да останем богати“, който ще се състои на 18 април в зала 1 на НДК,  на който ще имат възможност да чуят и „Мистерията на българските гласове“, както и още известни и любими български изпълнители.

Заедно с кмета на общината Калин Каменов и младежи ГЕРБ се стараем в пенсионерските клубове да не липсва нищо. Държим всички хора, които ги посещават, да усещат топлина и уют на тези места.

Най- важно от всичко обаче е да се чувстват уважавани за това, че са дали своя труд и активни години именно за развитието на област Враца!“ ,  сподели Мартин Харизанов.

Гласувайте за Мартин Харизанов с №2 и преференция 102 машинно и в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!